soulful interior

Een interieur vertelt het verhaal van je leven. Het is de spiegel van your Soul.

welcome home

Thuis is een plek om te onthaasten en tot jezelf te komen. Een (t)huis waar warmte, pure liefde, geborgenheid, rust en eenheid heerst.

Een soulful interieur met de juiste kleuren zorgen voor warmte, rust en eenheid in huis. Ik creëer ruimtes die passen bij wat jij belangrijk vindt. Ruimtes bepalen namelijk voor een groot deel hoe we ons voelen, hoe we beleven, en hoe we verbonden zijn. Het is belangrijk om voor een harmonieuze sfeer te zorgen. Met persoonlijke aandacht voor jou als klant kijk ik altijd naar nieuwe mogelijkheden. Een prachtig eindresultaat ontstaat door licht, lijnen, kleuren en materialen op een juiste maar bijzondere manier bij elkaar te brengen.

Door extra aandacht te schenken aan details ademen mijn interieurs soul, sfeer en warmte uit.

Ik help nieuwbouw, verbouw, verhuizers om buiten de lijntjes te denken. Buiten de lijntjes is meer ruimte.

eenheid & balans

Hoe kan je zorgen voor eenheid en balans in je interieur?

Hoe maak je van je huis een warme, sfeervolle en gezellige plek? Welke kleur verf op de muur past het beste bij je meubels of vloer?

Eén van de belangrijkste elementen bij het creëren van eenheid is het kleurenpallet. Kleuren hebben een enorme invloed op de sfeer van de ruimte. Vind je het lastig een kleur te kiezen? No worries. Ik zorg voor de juiste kleursamenstelling. Kleuren die elkaar aanvullen en een gevoel van harmonie creëren.

Naast kleur, zijn materialen en de functionaliteit van de ruimte ook van groot belang. Op welke manier zou je de ruimtes nog beter kunnen indelen? Is de verlichting wel praktisch en sfeervol? Wil je graag meer opbergmogelijkheden? Maar je weet niet waar te beginnen?

Ik zal jullie adviseren over de beste indeling, opstelling van meubels, materialen en accessoires. Dit om een gevoel van ruimte en evenwicht te creëren. Door gebruik te maken van slimme opbergoplossingen en het maximaliseren van natuurlijk licht, creëer ik een rustgevende omgeving waarin jullie kunnen relaxen. Hoe fijn is dat.

Maak een afspraak

Ik begeleid jullie in het hele proces. Van ontwerpen tot het selecteren van de juiste meubels en materialen. Samen zullen we ervoor zorgen dat jouw interieur een weerspiegeling wordt van jouw persoonlijkheid. Een plek van thuiskomen.

let’s create a soulful interior!