Van schets...

... tot prachtige werkomgeving

work like home

Tijd voor een nieuwe inrichting, verbouwing of nieuwbouw van het kinderdagverblijf?

Top, dan zijn jullie bij het juiste adres. Met 20 jaar werkervaring in de kinderopvang weet ik als geen ander wat er nodig is om de omgeving van de kinderen zo uitdagend mogelijk te maken. Ruimtes bepalen namelijk voor een groot deel hoe we ons voelen, hoe we beleven, en hoe we verbonden zijn. Het is belangrijk om voor een harmonieuze sfeer te zorgen. Kleur kan een grote positieve invloed hebben op de rust, uitdaging en aantrekkelijkheid die gecreëerd wordt. Zo zijn rustplekken net zo belangrijk als speelplekken.

Dan hebben we het nog niet gehad over de veiligheid, het meubilair en de wet- en regelgeving in de kinderopvang. Hiervan heb ik ook de nodige kennis en ervaring. Ik denk, kijk en ontwerp graag mee.

Ik werk niet voor, maar sámen met opdrachtgevers. Ik geloof dat persoonlijke aandacht en betrokkenheid in het ontwerpproces leidt tot waardevolle resultaten.

Personeelsruimte inrichten

Tijd voor een nieuwe inrichting van de personeelsruimte?  Top, ook aan het personeel moet worden gedacht. Het is fijn als zij zich in een rustige ruimte even terug kunnen trekken om te ontspannen en alle prikkels los kunnen laten. Ook hier bepalen ruimtes namelijk voor een groot deel hoe we ons voelen, hoe we beleven, en hoe we verbonden zijn. Ik ontwerp graag een aantrekkelijke pauzeerplek. Een plek die leidt tot een positief welzijn, waarbij kleuren en de indeling een belangrijke rol spelen.

Ik werk niet voor, maar sámen met opdrachtgevers. Ik geloof dat persoonlijke aandacht en betrokkenheid in het ontwerpproces leidt tot waardevolle resultaten.

“Color is the place where our brains and universe meet.”

- Paul Klee -

Retail

Loop je door je eigen winkel heen met het gevoel dat je nog iets mist, nog niet tevreden bent of ben je op zoek naar een geheel nieuwe look o, de klant weer te prikkelen?

Top! Ik help je bij het creëren van een aantrekkelijke Retail omgeving.We begrijpen de dynamiek van een retailmarkt en zorgen ervoor dat jouw winkel past bij jouw merkindentiteit en doelgroep. Ik geloof in het creëren van unieke ruimtes die jouw merk laten opvallen.

Ben je klaar voor een aantrekkelijk en goed doordacht winkelconcept?

Veelgestelde vragen

Je mag na de tussenpresentatie in een periode van twee weken eenmalig kosteloos wijzigen.

Na de eindpresentatie krijg je een sample box met de stalen opgestuurd.

Snel! Binnen twee weken hebben wij online of telefonisch contact en binnen één maand hebben wij ons eerste gesprek.

Dat hangt af van de hoeveelheid ruimtes. Is het één ruimte en kan jij ook snel handelen? Dan ontvang je binnen één maand na onze eerste afspraak je definitieve ontwerp. Heb je het pakket kleur & advies dan heb je binnen twee weken een mail van mij.

Jazeker, ik bied ook een aanbod op maat. Hierin kan je al je wensen en verlangens delen en ga ik met alle liefde en zorg voor je aan de slag.