Hi, ik ben Rebecca

De creator van Studio Rebecca Ringeling

Energiek, gedreven en puur, dat ben ik. Vol passie ga ik als interieurontwerper aan de slag om de mooiste projecten neer te zetten. Elk huis is anders en dat maakt het bijzonder om ieder zijn of haar eigen verhaal te vertalen naar hun interieur.

Ik ben een ondernemende, enthousiaste en creatieve duizendpoot, die graag van een uitdaging houdt.

mijn kracht

Mijn kracht is mijn inlevingsvermogen en met die kracht ontwerp ik persoonlijke interieurs voor de klanten.

Of het nu gaat om een verbouwing, nieuwbouw aangekocht, verhuizing, make-over of van een samengesteld gezin naar één woonstijl. Met alle liefde en zorg ga ik voor je aan de slag. Met een nieuwsgierige en open blik kijk ik naar de wereld en vind ik inspiratie overal om me heen.

Het proces van schets tot prachtig eindresultaat word ik enorm blij van.

“An interior is the natural projection of your soul.”

- Coco Chanel -

meet the designer

get to know me

Als mama van één meid en drie jongens (waarvan twee bonus jongens) weet ik dat een huis nooit helemaal strak is.

En toch kan een interieur waarin je met kids leeft zeker een compleet plaatje vormen waarin alles klopt. Mijn passie ligt bij het zoeken van rust, balans en eenheid in een interieur. Het stuk soul van de klant in hun huis brengen, daar waar ze zich thuis en comfortabel kunnen voelen. De plek om te onthaasten.

Mijn happy place is de eettafel. Daar waar ik overdag mijn ideeën uitschrijf, creaties uitteken en waar in het weekend de gezelligheid is met vrienden en familie, verbinden met de mensen die me lief zijn.

meet the designer