Paint your house, colour the world!

Picture of Rebecca Ringeling
Rebecca Ringeling

Soulful Interior Designer

PAINT YOUR HOUSE, COLOUR THE WORLD

Afgelopen week heb ik bij LAB PAINT een workshop voor professionals gevolgd. Dat was geweldig en heel leerzaam. Ik ben er zo enthousiast van geworden dat ik een samenwerking met ze ben aangegaan!

LAB PAINT is een duurzame en hoogwaardige verflijn met een unieke kleurencollectie, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Het label bestaat uit LAB Wallpaint, LAB Houtprimer Binnen, LAB Binnenlak, onze specials LAB Chalk (kalkverf), LAB Cementum (betonlook) en LAB Rubigo (roestverf). Daarnaast hebben we verschillende coatings: LAB Wandcoating, LAB Badkamercoating en LAB Vloercoating.

LAB Wallpaint is een matte muurverf op waterbasis en is mogelijk in 176 kleuren. Deze duurzame afwerking van wanden en plafonds binnenshuis is makkelijk verwerkbaar, geeft goede dekking en is reinigbaar volgens schrobklasse 1. Dat vind ik persoonlijk als samengesteld gezin met 4 kinderen en een hond heel fijn! Bovendien bevat deze hoogwaardige, duurzame muurverf geen giftige stoffen en kan deze hierdoor veilig toegepast worden in onder andere keukens, baby- en kinderkamers, ziekenhuizen en scholen.

Ofwel LAB Wallpaint beschikt over de volgende keurmerken: Schrobklasse 1, Franse A+ label, HACCP-keurmerk en Keurmerk EN Toys.

Wist je al dat je met de aankoop van LAB PAINT een goed doel steunt? Namelijk de LAB PAINT FOUNDATION. Mede dankzij jouw LAB PAINT aankoop draag je bij aan een mooiere wereld: bij je thuis de verf en waar het nodig is schoon (drink)water. Een eerlijke deal!

Wil je graag een kleuradvies bij jou thuis of bij jullie bedrijf? Ik help jullie graag op weg.

 

Liefs, Rebecca