Soms zit het mee en soms…

Picture of Rebecca Ringeling
Rebecca Ringeling

Soulful Interior Designer

Hi! Geïnteresseerde interieurvolger,

Heb je dat ook wel eens dat alles tegenzit of niet lukt? GGGGRRRMMBBLL…… Ik had dit vorige week. Alles zat tegen wat ik in Sketchup (online 3D programma) in wilde plannen. Ik zat me een partij te rotzooien, niet normaal. Nu is geduld mijn sterkste kant, NOT! Maar ik word er steeds beter in, even het werk neerleggen en de volgende dag met frisse nieuwe moed verder te gaan. In dit geval was het de volgende dag opnieuw beginnen. Dat geef niks (eigenlijk wel), het heeft namelijk wel geholpen. Er staat nu een fantastisch herenhuis in Sketchup compleet en wel. Hoppa! #done

Ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Of hoe jouw nieuwe of verbouwde woning eruit gaat zien in Sketchup? Laten we dan gezellig kennis maken. Ik snap als geen ander dat je het graag visueel en in verhouding wilt zien zodat je weet wat kleuren, materialen en meubels doen in de ruimte oftewel jouw woning. Zo kan je de juiste keuzes maken in wat goed en fijn aanvoelt.

Let’s meet!

Liefs, Rebecca